زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای محبوب و مجلسی در ایران است. این غذا با ترکیب برنج، زرشک، زعفران و مرغ تهیه میشود و طعم خوشمزهای دارد.
مواد لازم زرشک پلو با مرغ:
- برنج: سه پیمانه
- کره و روغن: به مقدار لازم
- زرشک: ۳ قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده غلیظ: ۲ قاشق غذاخوری
- مرغ: ۳ تکه
- رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز: یک عدد
- هویج: یک عدد
- سیر: یک حبه
- چوب دارچین: چند تکه
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ:
- در تابهای کمی روغن اسپری کنید یا یک قاشق روغن ریخته و روی حرارت کم قرار دهید.
- تکههای مرغ را در تابه قرار داده و درب آن را میگذارید. حرارت را زیاد کنید تا مرغها سرخ شوند.
- پوست پیاز و سیر را خرد کرده و در تابه تفت دهید.
- رب گوجهفرنگی را اضافه کنید و تفت دهید.
- نمک، فلفل و آبلیمو را به مواد اضافه کنید و تفت دهید.
- تکههای مرغ سرخشده را در قابلمه چین کنید و آب روی مواد بریزید.
- قابلمه را با درب بپوشانید و با حرارت ملایم بپزید. حدود ۲ ساعت زمان لازم است تا سس مرغ غلیظ شود.
- در آخر، زعفران دمکرده را اضافه کنید.
نکات تکمیلی:
- ریختن هویج و دارچین اختیاری است.
- من مرغها رو بعد از پخته شدن با مقداری کره سرخ کردم؛ شما میتوانید این مرحله را به دلخواه حذف کنید.
- می توانید مقداری فلفل دلمه هم به خورشت مرغ اضافه کنید.
- بهتر است کف روی خورشت مرغ را بعد از به جوش آمدن بگیرید تا خورشت خوشمزه تر و خوشرنگ تر شود.
- زرشک را قبل از استفاده در آب خیس بدهید تا شیرینتر شود.
زرشک پلو با مرغ را میتوانید در میهمانیها یا به عنوان سحری و نهار سرو کنید.
ممنون که مارو تماشا می کنید. برای دیدن ویدیوهای های بیشتر می تونید به کانال ما در آپارات مراجعه کنید:
aparat.com/chefleily