فلافل آبادانی یک غذای محبوب و خوشمزه در جنوب ایران، به‌خصوص در شهر آبادان، است. این فلافل در رستوران‌های فست فودی سرو می‌شود و معمولاً با سس‌های مختلف و ترشی‌ها همراه می‌شود.

مواد لازم برای تهیه فلافل آبادانی:
  • پیاز: دو عدد
  • سیر: سه حبه
  • آرد نخودچی: دو قاشق غذاخوری
  • آبلیمو: یک الی دو قاشق غذاخوری
  • جعفری: ۵۰ گرم
  • پودر زیره سیاه و تخم گشنیز: هر کدام نصف قاشق غذاخوری
  • نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و ادویه فلافل: به مقدار دلخواه
  • سیب‌زمینی و تخم مرغ: هر کدام یک عدد
  • نخود خیس خورده به مدت ۲۴ ساعت: ۲ لیوان
نکات تکمیلی:

– از ظرف گود و کوچک استفاده کنید تا میزان روغن کمتری مصرف شود و فلافل مغر پخت شود.

– در فلافل آبادانی نسبت به بقیه فلافل‌های دیگر از فلفل بیشتری استفاده می‌شود.

می‌توانید این فلافل را در وعده‌های نهار، شام، افطار یا میل کنید. 🌯

ممنون که مارو تماشا می کنید. برای دیدن ویدیوهای های بیشتر می تونید به کانال ما در آپارات مراجعه کنید:
aparat.com/chefleily

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *