زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای محبوب و مجلسی در ایران است. این غذا با ترکیب برنج، زرشک، زعفران و مرغ تهیه می‌شود و طعم خوشمزه‌ای دارد.

مواد لازم زرشک پلو با مرغ:
  • برنج: سه پیمانه
  • کره و روغن: به مقدار لازم
  • زرشک: ۳ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده غلیظ: ۲ قاشق غذاخوری
  • مرغ: ۳ تکه
  • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز: یک عدد
  • هویج: یک عدد
  • سیر: یک حبه
  • چوب دارچین: چند تکه
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ:
  1. در تابه‌ای کمی روغن اسپری کنید یا یک قاشق روغن ریخته و روی حرارت کم قرار دهید.
  2. تکه‌های مرغ را در تابه قرار داده و درب آن را می‌گذارید. حرارت را زیاد کنید تا مرغ‌ها سرخ شوند.
  3. پوست پیاز و سیر را خرد کرده و در تابه تفت دهید.
  4. رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید.
  5. نمک، فلفل و آبلیمو را به مواد اضافه کنید و تفت دهید.
  6. تکه‌های مرغ سرخ‌شده را در قابلمه چین کنید و آب روی مواد بریزید.
  7. قابلمه را با درب بپوشانید و با حرارت ملایم بپزید. حدود ۲ ساعت زمان لازم است تا سس مرغ غلیظ شود.
  8. در آخر، زعفران دم‌کرده را اضافه کنید.
نکات تکمیلی:
  • ریختن هویج و دارچین اختیاری است.
  • من مرغ‌ها رو بعد از پخته شدن با مقداری کره سرخ کردم؛ شما می‌توانید این مرحله را به دلخواه حذف کنید.
  • می توانید مقداری فلفل دلمه هم به خورشت مرغ اضافه کنید.
  • بهتر است کف روی خورشت مرغ را بعد از به جوش آمدن بگیرید تا خورشت خوشمزه تر و خوشرنگ تر شود.
  • زرشک را قبل از استفاده در آب خیس بدهید تا شیرین‌تر شود.

زرشک پلو با مرغ را می‌توانید در میهمانی‌ها یا به عنوان سحری و نهار سرو کنید.

ممنون که مارو تماشا می کنید. برای دیدن ویدیوهای های بیشتر می تونید به کانال ما در آپارات مراجعه کنید:
aparat.com/chefleily

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *