خورش قیمه یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین خورش های ایرانی است که تقریبا بیشترین محبوبیت را در میان غذاهای نذری دارد.
از مواد اصلی تشکیل دهنده خورشت قیمه می توان به گوشت، لپه، سیب زمینی، لیمو عمانی، پیاز و رب گوجه فرنگی اشاره کرد. بسته به نوع خورش قیمه، ممکن است بخواهید از آلو خورشتی یا سایر مواد دلخواه برای طعم دهندگی استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه خورش قیمه
- پیاز: دو عدد
- لپه: یک پیمانه یا 150 گرم
- لیمو عمانی: دو الی سه عدد
- رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری
- گوشت گوسفندی یا گوساله: 250 گرم
- چوب دارچین و هل (اختیاری): چند عدد
- نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم
نکات تکمیلی
- می توانید به جای هل و دارچین از پودر آن ها نیز استفاده کنید.
- رب گوجه فرنگی را به اندازه ای تفت دهید که طعم بوی خامی آن گرفته شود و کمی سرخ شود. بیش از حد سرخ کردن رب، خورش را تلخ و بدمزه می کند.
- تفت دادن لپه همراه با گوشت باعث می شود لپه له نشود.
- تلخی لیمو ها را حتما بگیرید، چون در غیر اینصورت خورشت شما تلخ می شود.
امیدوارم از این خورش خوشمزه لذت ببرید. 😊
ممنون که مارو تماشا می کنید. برای دیدن ویدیوهای های بیشتر می تونید به کانال ما در آپارات مراجعه کنید:
aparat.com/chefleily