سیب زمینی کوبیده یا دوپیازه آلو شیرازی، یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با سیب زمینی، پیاز و ادویه های مخصوص درست می شود.
این غذا معمولاً با ترشی و سبزی خوردن سرو می شود و می تواند به عنوان یک خوراک سبک یا یک پیش غذا مصرف شود.
برای تهیه سیب زمینی کوبیده، ابتدا سیب زمینی را آبپز می کنیم و بعد رنده یا گوشتکوب می کنیم. سپس پیاز را با روغن، زردچوبه و ادویه جنوبی تفت می دهیم و با سیب زمینی مخلوط می کنیم. در نهایت غذا را در ظرف مورد نظر بریزیم و تزئین کنیم.

مواد لازم سیب زمینی کوبیده:

سیب زمینی: 5 یا 6 عدد
پیاز: یک عدد بزرگ
نعناع خشک: یک قاشق غذاخوری
کره: به مقدار دلخواه (اختیاری)
تخم مرغ: یک عدد (اختیاری)
ادویه جات: نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز

نوش جان! 😊
ممنون که مارو تماشا می کنید. برای دیدن ویدیوهای های بیشتر می تونید به کانال ما در آپارات مراجعه کنید:
aparat.com/chefleily

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *