فرنی یک دسر شیرین و خوشمزه است که از آرد برنج، شیر، شکر، گلاب و زعفران تهیه میشود.
فرنی یکی از قدیمیترین دسرهای ایرانی است که در مناسبتهای مختلف مانند ماه مبارک رمضان سرو میشود.
این دسر یک غذای مقوی و سالم است که برای کودکان، نوزادان و سالمندان مناسب است. همچنین میتوان با اضافه کردن مغزهای مختلف مانند بادام، پسته، گردو و خشکبار دیگر آن را غنیتر و مجلسیتر کرد.
مواد لازم فرنی:
– شیر: دو لیوان
– آب: نصف لیوان
– گلاب: نصف لیوان
– آرد برنج: سه قاشق غذاخوری
– شکر: سه قاشق غذاخوری
– هل: یک قاشق چای خوری
– دارچین، غنچه گل محمدی خشک شده و خلال بادام: جهت تزئین