شیر عسلی یک نوع شیر غلیظ و شیرین است که برای تهیه دسرها، بستنی ها و شیرینی ها مورد استفاده قرار می گیرد.
شیر عسلی از تبخیر شیر گاو با افزودن شکر به دست می آید. شیر عسلی می تواند بدون نیاز به یخچال برای مدت طولانی نگهداری شود. شیر عسلی خواص مقوی و انرژی زا دارد و می توانید آن را به صورت تنها یا با چای و قهوه میل کنید.
مواد لازم شیر عسلی:
- شیر 4 پیمانه
- شکر 1 لیوان
- کره 50 گرم
- وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
میتونین کره نریزید ولی خیلی خوش طعم تر میشه با کره شیر عسلی نباید خیلی غلیظ بشه و گرنه شکرک میزنه
زمان لازم برای تهیه شیر عسلی حدود یک ساعت است.