کیک یخچالی یک دسر خوشمزه و ساده است که با استفاده از بیسکویت، شیر، شکر، کره، پودر کاکائو و وانیل درست میشود.
برای تهیه کیک یخچالی، نیازی به فر نیست و فقط کافی است مواد را در قالب بچینید و در یخچال بگذارید تا خنک و سفت شود.
این کیک میتواند در انواع مزهها و تزئینات تهیه شود و در روزهای گرم تابستان یک انتخاب مناسب برای دسر است.
مواد لازم کیک یخچالی:
- بیسکویت پتی بور: 2 بسته
- شیر: یک لیوان
- شکر: نصف لیوان
- پودر نسکافه فوری: 1 قاشق غذاخوری (جایگزین میتونید 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو استفاده کنید)
- پودر نشاسته ذرت: 2 قاشق غذاخوری
- آرد سفید: 2 قاشق غذاخوری
- پودر ژلاتین: 1 قاشق غذاخوری (در صورت حذف پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری پودر نشاسته دیگر به مواد اضافه کنید)
- خامه صبحانه: 1 بسته
- وانیل: به مقدار لازم
این دسر بسیار کم شیرین هست اگر شیرین تر دوست داشتین میتونین میزان شکر رو ۱ لیوان کنید.
امیدوارم از این دسر لذیذ لذت ببرید. 😊
ممنون که مارو تماشا می کنید. برای دیدن ویدیوهای های بیشتر می تونید به کانال ما در آپارات مراجعه کنید:
aparat.com/chefleily