کیک یخچالی یک دسر خوشمزه و ساده است که با استفاده از بیسکویت، شیر، شکر، کره، پودر کاکائو و وانیل درست می‌شود.

برای تهیه کیک یخچالی، نیازی به فر نیست و فقط کافی است مواد را در قالب بچینید و در یخچال بگذارید تا خنک و سفت شود.

این کیک می‌تواند در انواع مزه‌ها و تزئینات تهیه شود و در روزهای گرم تابستان یک انتخاب مناسب برای دسر است.

مواد لازم کیک یخچالی:
  • بیسکویت پتی بور: 2 بسته
  • شیر: یک لیوان
  • شکر: نصف لیوان
  • پودر نسکافه فوری: 1 قاشق غذاخوری (جایگزین میتونید 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو استفاده کنید)
  • پودر نشاسته ذرت: 2 قاشق غذاخوری
  • آرد سفید: 2 قاشق غذاخوری
  • پودر ژلاتین: 1 قاشق غذاخوری (در صورت حذف پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری پودر نشاسته دیگر به مواد اضافه کنید)
  • خامه صبحانه: 1 بسته
  • وانیل: به مقدار لازم

این دسر بسیار کم شیرین هست اگر شیرین تر دوست داشتین میتونین میزان شکر رو ۱ لیوان کنید.

امیدوارم از این دسر لذیذ لذت ببرید. 😊

ممنون که مارو تماشا می کنید. برای دیدن ویدیوهای های بیشتر می تونید به کانال ما در آپارات مراجعه کنید:
aparat.com/chefleily

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *