کیک پای سیب یک دسر خوشمزه و محبوب است که از خمیر پای و میوه سیب تهیه می شود. این دسر در کشورهای مختلف با طعم ها و شکل های متفاوتی سرو می شود.

برای مثال، در انگلستان، این دسر معمولا با خامه یا بستنی خورده می شود. در آمریکا، پای سیب ممکن است با کرم ترش یا پنیر چدار همراه باشد.

در ایران، پای سیب معمولا با دارچین و شکر قهوه ای طعم دار شده و با چای یا قهوه سرو می شود.

مواد مورد نیاز کیک پای سیب
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • روغن مایع: نصف پیمانه
  • آرد: 2 پیمانه سر پر
  • شکر: دو سوم پیمانه
  • آب یا شیر: دو سوم پیمانه
  • پودر قند: دو الی سه قاشق مرباخوری
  • سیب: دو الی سه عدد متوسط
  • وانیل: یک چهارم قاشق مرباخوری
  • گلاب: 4 قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر: دو قاشق مرباخوری
  • پودر دارچین: نصف قاشق مرباخوری

ممنون که مارو تماشا می کنید. برای دیدن ویدیوهای های بیشتر می تونید به کانال ما در آپارات مراجعه کنید:
aparat.com/chefleily

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *