کیک مالاگا یکی از انواع کیک های شکلاتی است که از یک لایه کیک شکلاتی، یک لایه کرم و یک لایه گاناش و موز تشکیل شده است و بسیار خوشمزه و مجلسی است.
اگر دوست دارید این کیک خوشمزه را در منزل تهیه کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید دست به کار شوید و با ما همراه باشید.
مواد لازم:
– تخم مرغ: ۳ عدد
– آرد: یک و نیم پیمانه
– شکر: سه چهارم پیمانه
– شیر: سه چهارم پیمانه
– روغن: نصف پیمانه
– بیکینگ پودر: ۲ قاشق مرباخوری
– وانیل: نصف قاشق چایخوری
– پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه کرم کیک:
– شیر: ۳ پیمانه
– شکر: نصف پیمانه
– آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری
– آرد نشاسته ذرت: ۱ قاشق غذاخوری
– کره: ۳۰ گرم
– وانیل: ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای گاناش روی کیک:
– خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
– شکلات تخته ای: ۱۰۰ گرم
– موز: ۳ عدد
من از لیوان فرانسه دسته دار به عنوان پیمانه استفاده کردم.
مراحل تهیه:
آماده کردن فر دست ساز ۰۰:۰۰
ترکیب مواد کیک ۰۰:۲۴
ریختن مایه کیک درون قالب و پخت آن ۰۲:۳۹
ترکیب مواد کرم ۰۳:۲۰
جوشاندن و غلیظ شدن کرم ۰۳:۵۹
افزودن کرم روی کیک و بستن آن ۰۴:۳۴
حرارت دادن خامه و افزودن شکلات به آن ۰۴:۵۸
ریختن گاناش روی کیک و تزیین آن ۰۵:۳۲
نکات مهم:
قبل از پخت هر نوع کیک سعی کنید حتماً مواد اولیه را از نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد.
همیشه برای پخت هر نوع کیکی آرد و مواد خشک دیگر مثل پودر کاکائو را سه بار الک کنید.این کار باعث هواگیری و سبک شدن آرد می شود. در نتیجه بافت کیک شما بهتر می شود.
نکته مهم دیگری که باید در مورد آرد به آن توجه کنید، کیفیت آرد های موجود در بازار است که با هم تفاوت دارند. به همین دلیل متناسب با کیفیت آرد ممکن است میزان آن کم تر یا بیشتر از مقداری شود که در دستور گفته شده است. بنابراین موقع اضافه کردن آرد به این مسئله توجه داشته باشید.
اگر قصد دارید که این کیک را بدون فر و درون قابلمه تهیه کنید، حتماً نیم ساعت قبل از تهیه کیک قابلمه مناسب و بزرگی را روی حرارت متوسط قرار دهید و زیر قابلمه یک شعله پخش کن بگذارید تا درون قابلمه کاملاً داغ شود.
در صورتی که قصد دارید این کیک را درون فر تهیه کنید، دمای فر را روی ۱۸۰ درجه قرار دهید و حتماً فر را از قبل گرم کنید.