پاپ کورن یا پفیلا سرکه نمکی یکی از انواع پاپ کورن هاست که بسیار خوشمزه است و طرفداران خاص خودش را دارد.
این پاپ کورن خوشمزه را می‌توانید با پودر سرکه نمکی تهیه کنید که این پودر را می‌توانید از عطاری ها تهیه کنید.

مواد لازم:
– ذرت: یک پیمانه
– روغن یا کره: ۲ قاشق غذاخوری
– پودر سرکه نمکی: ۲ قاشق غذاخوری
– نمک(در صورت نیاز): ۱ قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه:
تفت دادن ذرت ها ۰۰:۰۰
افزودن روغن یا کره ۰۰:۲۲
شکفتن ذرت ها ۰۰:۴۰
برداشتن از روی حرارت و افزودن پودر سرکه ۰۱:۰۵

نکات مهم:
برای اینکه ذرت ها خوب شکفته شوند و پاک کورن شما خشک نشود و ترد و پفکی باشد، حتماً ذرت با کیفیت را از آجیل فروشی ها و فروشگاه های معتبر تهیه کنید.
می‌توانید روغن را از همان ابتدا نیز اضافه کنید، در این صورت روغن را خوب داغ کنید، سپس ذرت ها را اضافه کنید.
می‌توانید از سرکه سفید نیز در تهیه پفیلا سرکه ای استفاده کنید، برای این منظور بعد از اینکه پاپ کورن شما آماده شد، ۲ قاشق غذاخوری سرکه را با دو قاشق کره ذوب شده ترکیب و به پفیلا ها اضافه کنید. فقط قبل از ترکیدن ذرت ها نمک هم اضافه کنید.
در اواسط ترکیدن ذرت ها قابلمه را زیر و رو کنید تا همه ذرت ها باز شوند.

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *