سوپ جو یکی از سوپ‌های سنتی ایرانی است که با استفاده از جو (پوست کنده یا پرک)، مرغ یا عصاره مرغ، رب گوجه فرنگی، هویج، پیاز، جعفری، نمک و فلفل سیاه تهیه می‌شود. این سوپ به خاطر ویتامین‌ها و مواد معدنی که در آن وجود دارد، یک غذای کامل محسوب می‌شود. می‌توانید در ایام سرد سال، این سوپ پرفایده و خوش طعم را برای خانواده تهیه کنید. پخت آن بسیار آسان است و حتی کسانی که سر رشته‌ای در آشپزی ندارند به راحتی می‌توانند این سوپ خوشمزه را به بهترین نحو ممکن درست کنند.

در ضمن، این سوپ را می‌توان با شیر، خامه و قارچ نیز طبخ کرد. این سوپ باعث ارتقاء سلامتی و افزایش انرژی می‌شود.

مواد لازم سوپ جو:

جو پوست کنده: یک پیمانه
بلغور گندم: نصف پیمانه
مرغ: 250 گرم
پیاز متوسط: دو الی سه عدد
هویج: یک عدد
آب: 6 تا 8 لیوان
رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری
روغن: سه قاشق غذاخوری
جعفری: 100 گرم
آبلیمو: یک قاشق چای خوری
زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و قرمز: به مقدار لازم
عصاره قلم (اختیاری): یک تکه

 

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *