مربای به یکی از انواع مرباهای خوشمزه و پرطرفدار در ایران است که از میوه به تهیه می‌شود.

مربا به دارای رنگ قرمز و لعاب زیبا و طعم ترش و شیرین است. این مربا معمولا در فصل پاییز که میوه به در بازار یافت می‌شود طبخ می‌شود و به عنوان صبحانه یا عصرانه با نان و کره یا خامه سرو می‌شود.

برای تهیه این مربا، ابتدا به‌ها را شسته و پوست می‌گیریم و به صورت دلخواه خرد می‌کنیم. سپس به‌ها را با شکر و آب و آبلیمو و هل و زعفران در قابلمه می‌گذاریم و با حرارت ملایم می‌پزیم تا به‌ها نرم و شربت مربا غلیظ شود.

این مربا را می‌توانید با قالب‌های مختلف برش بزنید و گردو یا دانه‌های به را به آن اضافه کنید تا زیباتر و خوشمزه‌تر شود.

مواد لازم مربای به
  1. میوه به: یک کیلوگرم
  2. شکر: یک کیلوگرم
  3. آب: ۸ لیوان
  4. زعفران آب کرده: یک قاشق چای خوری (اختیاری)
  5. چوب دارچین: یک تکه (اختیاری)
  6. هل (اختیاری)

نکته ۱: چون میوه به عطر و طعم خوبی دارد، نیازی به استفاده از طعم دهنده نمی باشد.

نکته ۲: چون مربای به حالت ژلاتینی پیدا می کند، ممکن است بعد از مدتی کمی سفت شود؛ در این صورت کمی آب جوش به مربا اصافه کنید و به مدت ۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید.

ممنون که مارو تماشا می کنید. برای دیدن ویدیوهای های بیشتر می تونید به کانال ما در آپارات مراجعه کنید:
aparat.com/chefleily

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *